Вашата количка е празна!
Безплатна доставка над 50 лева

Vandino Еspresso Crema кафе на зърна – 1 кг

В наличност Код на продукта: Vandino Еspresso Crema кафе на зърна – 1 кг 0 отзива

11.60лв.

Описание

Кафе на зърна VANDINO Espresso Crema – нов и подобрен бленд. За ароматно еспресо с гъст каймак и силен вкус.

Vandino е нарицателно за висококачествено кафе, вдъхновено от италианската кафе традиция, символ на нейната страст, стил и красота. Марката представя кафе, произведено и опаковано в Италия, характеризиращо се с изключително качствео, уникални вкусови и ароматни профили.
Кафе Vandino носи нюанс на лекия и хармоничен аромат на бразилското кафе, неговия балансиран и първичен вкус, послевкус с шоколадови нотки - характеристики, които ще накарат всеки любител на кафето да изрази нескритото си възхищение.

Защо Vandino кафе?

  • Vandino кафе на зърна е внимателно подбрано и обработено, изпечено така, че да запази качеството на аромата и вкуса.
  • Марка Vandino ви предлага 100% първокласно кафе, оаковано в луксозни, модерни и стилни опаковки с влагоизолираща обвивка.
  • Vandino е италианска марка кафе, която притежава зашеметяващ аромат, уникален и плътен вкус, събуждащ сетивата ви още с първата глътка.

Етиопия се смята за родина на кафето. Пътуването на кафето започва в Йемен, където се разпространява от арабски търговци и след това бързо печели популярност по целия сват. Днес растението кфе расте в Централна и Южна Америка, покрай Карибско море, Африка и Азия. Един от най-големите производители на освежаващата напитка е Бразилия. Това не е случайно, защото именно Бразилия е страната, в която са създадени едни от първите кафе ферми.

Бразилското кафе идва от големи плантации с малка надморкса височина, под палещото слънце. Може лесно да разпознаете вкуса и сладкия аромат на бразилското кафе, поради районите и специфичните климатични условия. В производството на Vandino кафе се използват само специално подбрани кафеени зърна от най-добрата бразилска плантация, популярна с отличното качество на производството си. За Vandino само най-доброто кафе е достатъчно добро. Ето защо можем да Ви гарантираме ненадминато качство във всяка чаша еспресо.

Кафената напитка не е само кофеин и вкус...

Нашата мисия е да направим кафе, което да ви вдъхновява с всяка глъдка. Ние имаме намерение да задоволим клиентите от всеки сегмент, не само в масовото предлагане, но да задоволим и по-специфичните и претенциозни вкусове. Собствената ни идентичност, иновации и познания ни помогнаха на направим кафе продуктите Vandino изключително предпочитани.

Общи характеристики

Производител Vandino
Модел Espresso Crema
Грамаж 1000 гр.
Опаковка Пакет
Състав 100% Робуста
Произход Виетнам и Индонезия
Вкусови нотки Кафе с плътна пяна и силен вкус
Препоръчан начин на приготвяне Вендинг машини
Метод на обработка
Страна на обработка Италия
Производител: Vandino

Виж подобни продукти:

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Влез