Вашата количка е празна!

PHILIPS CA6903/10 Филтър за накип и вода AquaClean

В наличност Код на продукта: CA6903/10 Гаранция: Без търговска гаранция 0 отзива

44.99лв.

Описание

Технически данни

Дизайн
Материал на основното тяло: Пластмаса

Страна на произход
Произведено в Швейцария

Технически данни

Включва 1 воден филтър AquaClean

Идентичен на CA6903/00
Без отстраняване на накип до 5000 чаши*
Удължават живота на машината
1 бр. филтър AquaClean

Премахва калция по естествен път благодарение на технология за обмяна на йони
Технологията за обмяна на йони премахва калция от водата, преди тя да попадне в кафемашината, като по този начин предотвратява образуването на накип. Ако филтърът се сменя навреме при напомняне от машината, можете да се насладите на до 625 чаши с всеки филтър*

Кафемашината ви няма да се запушва благодарение на филтъра с микропори

AquaClean ще ви помогне да запазите вкуса на кафето за по-дълго и не позволява запушване на машината, благодарение на иновативни функции като технология за обмяна на йони, патентования поток на водата и филтъра с микропори.

Оптимално пречистена бистра вода благодарение на патентован поток на водата
AquaClean гарантира само чист и филтриран поток на водата в изцяло автоматичната кафемашина и намалява нуждата от отстраняване на накип. С AquaClean можете да се насладите на до 5000* чаши без отстраняване на накип като сменяте филтъра 8 пъти.

Филтър с микропори блокира всички замърсявания
Премахването на всички малки частици от кафето води до голяма разлика в качеството. Филтърът с микропори предотвратява замърсяването на водата с нечистотии, за да сте сигурни, че всяка чаша, която приготвяте, е свежа, чиста и вкусна.

Активиране на филтъра без усилия със системата Click&go

Трайна функция като тази, се инсталира изключително бързо. Просто поставете филтъра AquaClean във водния резервоар на супер автоматичната машина за еспресо Saeco, активирайте го през потребителския интерфейс, и сте готови да се наслаждавате на до 5000 чаши чисто кафе без премахване на накип*.

Активирането на AquaClean деактивира алармата за декалциране
С активирането на филтъра AquaClean автоматично деактивирате алармата за премахване на накип. Можете да се наслаждавате на винаги безпроблемно кафе с най-добро качество – и едва след смяна на 8 филтъра машината ще активира алармата за премахване на накип отново. Машините, оборудвани с AquaClean имат стикер на резервоара за вода.Производител: PHILIPS

Виж подобни продукти:

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Влез